×

Ostrzeżenie

Nie powiodło się załadowanie pliku XML.
Szef kuchni Restauracji Sublima – Andrzej Jakomulski – opracował całkowicie nową kartę menu na sezon jesienno-zimowy. Większość dań to zupełne premiery, których dotąd nie było w karcie Sublimy, a dania znane i cenione przez naszych gości, powracają w nowej odsłonie. Karta menu już obowiązuje. Szef Kuchni wraz z ekipą restauracji zapraszają do spróbowania nowych, ciekawych kompozycji smakowych.

Polecamy szczególnie:
- Comber z jelenia z palonym sianem
- Krem dyniowo-borowikowy
- Przegrzebki z purée z batatów i biszkoptem pistacjowym
- Comber z sarny z purée z ksztanów
- Lawendowy Crème brûlée


Zapoznaj się z naszą nową kartą na: www.restauracjasublima.pl
Na gości czekamy codziennie: 13:00 - 22:00

Rezerwacja stolików: 94 711 29 29 lub na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


Sublima-1
Sublima-2
Sublima-3
Sublima-4
Sublima-5
Sublima-6
Sublima-8